Blog Kara Kara

Blog Kara Kara

Zustergemeente van Mol in Niger


Gespreksavond

DelegatieGeplaatst door comité Kara Kara Mol do, september 26, 2013 22:32:25
Kracht en hoop in Afrika.

Een gespreksavond met Dr. Babadi uit Kara Kara (Niger), Dirk Draulans en Tessa Vermeiren.

N.a.v. het bezoek van een delegatie uit onze zustergemeente Kara Kara in Niger, organiseren we een gespreksavond rond de kracht van hoop in onze zustergemeente Kara Kara en Afrika.

We zijn blij dat naast onze gast dr. Babadi, ook Dirk Draulans en Tessa Vermeiren zich vrij hebben kunnen maken om deel te nemen aan deze gespreksavond.
De avond gaat door in de feestzaal van het St. Jan Berchmanscollege in Mol op donderdag 17 oktober. Aanvang is om 20.30 en de inkom is gratis.


Van 14 tot 23 oktober is er een vijfkoppige delegatie uit onze zustergemeente Niger te gast in Mol.
We willen van deze gelegenheid gebruik maken, om in samenwerking met de Huisartsenkring, het ziekenhuis van Mol, het Kara Kara comité en de dienst ontwikkelingssamenwerking van de gemeente Mol, een gespreksavond te organiseren over de gezondheidszorg in onze zustergemeente.

Naast een voorstelling en een stand van zaken van het Gezondheidsprogramma komt Dr Babadi zijn persoonlijk verhaal vertellen.

Dirk Draulans
zal vanuit zijn ervaringen in Afrika en zijn kennis als bioloog, het verhaal in een breder kader plaatsen.

De avond zal aaneengepraat worden door Tessa Vermeiren, voormalig redacteur van Knack (en dus ex-collega van Dirk Draulans).Na de uiteenzetting is er nog de mogelijkheid om gezellig bij een drankje en Afrikaans hapje na te praten en kennis te maken met onze gasten. Je vindt er natuurlijk ook nog meer informatie over al onze projecten en programma’s in Kara Kara.

Meer info: dienst ontwikkelingssamenwerking Mol – dosmol@skynet.be – 014 32 08 90 of op de website van het Kara Karacomité.  • Reacties(0)//blog.karamol.be/#post1